REFERENCIA

In English: References

TUMAG – A Tudatos Magazin: The Royals – A királyságok

www.tumag.hu

Youtube csatorna: Káli-Rozmis Barbara

 

Írások Erzsébet királynéról és a családjáról

Magyarul: Erzsébet királyné

Angolul: Empress Elisabeth 

Facebook: Erzsébet királyné –  Empress Elisabeth

 

Legutóbbi rádióinterjú:

Kossuth Rádió Szombat délelőtt 2018. március 31. húsvét 

Mítosz és valóság – Érdekes kutatások, tévhitek és igazságok a legendás Sisi életéről

Czifra Szilvia rádióinterjúja Káli-Rozmis Barbarával, Erzsébet királyné kutatójával és Halmos Mónika, gasztronómia szakértővel a Kossuth Rádió Szombat délelőtt című műsorában. A Szombat délelőtt 2018. március 31-ei, 10:30-kor kezdődő adásának témáját a Gödöllői Királyi Kastély igazgatója, Dr. Ujváry Tamás telefonos kapcsolása vezette fel fél 12 előtt pár perccel, az interjú pedig a fél 12-es hírek után következett. A teljes rádióinterjú meghallgatható a Kossuth Rádió Mediaklikk oldalán. Czifra Szilvia Káli-Rozmis Barbarával és Halmos Mónikával készített (18 perces) interjúrésze ITT hallgatható meg.

 

 

TCS Summit 2018: Europe’s premier leadership conference. InterContinental Budapest, 26-28 September 2018

Erzsébet királyné program (alternatív program a konferencia ideje alatt): “In the footsteps of Sissi”Káli-Rozmis Barbara és Mausch Erika

Előadások Erzsébet királynéról hozzá kötődő, reprezentatív helyszíneken (Nyugati Pályaudvar Királyi Váró; Várnegyed; Mátyás templom, Gerbeaud Cukrászda, Vigadó)

 

 

TEMPT – The Empress Memory Team

A TEMPT egy mozaikszó, a The Empress Memory Team (vagyis “A Császárné Emléke Munkaközösség”) kezdőbetűiből hoztuk létre, az a célkitűzése, hogy Erzsébet emlékét életben tartsa és alakját elfogulatlanul, a legfrissebb kutatások birtokában megszerzett tudás átadásával tárja az Olvasók és a Közönség elé.

Facebook: TEMPT Princess

shares