EXKLUZÍV

Káli-Rozmis Barbara, ERZSÉBET KIRÁLYNÉ EXKLUZÍV

Fotó: Széchenyi Márk

Mecénási “előfizetéssel” hozzáférhető csatorna: Patreon (A csatorna tartalma más formában is hozzáférhető, részletek lentebb.)

Hálásan köszönöm mindazoknak, akik valamilyen formában támogatják az Erzsébet királynéval és családjával kapcsolatos munkámat. Egyszeri mecénási díj fizetésével is hozzá lehet járulni a munkám támogatásához és hozzá lehet férni az Erzsébet királyné exkluzív fórumom (egyes) tartalmaihoz. 

Köszönöm szépen Mindenkinek, aki támogatja a munkámat. A befolyt összeget az Erzsébet királyné kutatásra fordítom, például képeket vásárolok belőle, amelyeket publikálhatok: a KÖNYVEMBE is szereztem be saját magam így olyan érdekes képet is, amelyet eddig még nem publikáltak.

Ha Ön is szeretné támogatni valamilyen formában a munkám, kérem, ezen az emailcímen jelezze: Email: barbara.kali.rozmis@temptprincess.hu

Káli-Rozmis Barbara

Ha szeretné támogatni a munkámat, PayPalon is utalhat (azonosító): azigazisisi@gmail.com (Kérem, ne erre az emailcímre írjon, ez csak a PayPalhoz tartozik!)

Az “Erzsébet királyné exkluzív” néven indult új platformon hozzáférést biztosítunk egyes előadásaim hanganyagaihoz, új, érdekes videóimhoz, előadásaimhoz, valamint eddig nem publikált, írásaimhoz. Főként olyan érdekességeket és exkluzív információt osztok meg a királynéval és a családjával, kíséretével kapcsolatban ezen az új platformon (is), amelyeket eddig még nem, vagy nem teljességében, illetve nem ilyen formában és értelmezésben ismerhettetek meg. Ez a csatorna (az eddigi fórumaimmal együtt) igyekszik minél teljesebb képet nyújtani a királynéról és a családjáról, a történelmi személyiségek emberi oldalát (is) feltárva.

A csatorna itt érhető el (a videókhoz, podcastokhoz és írásokhoz havi mecénási “előfizetéssel” lehet hozzáférni VAGY emailen keresztül havi átutalással): ERZSÉBET KIRÁLYNÉ EXKLUZÍV * Segítség a magyar nyelvű regisztrációhoz: ITT

ERZSÉBET KIRÁLYNÉ EXKLUZÍV: További mecénási alternatívák és hozzáférések

Több kérés érkezett felém azzal kapcsolatban, hogy legyen más keretek között is elérhető az új fórumnak a tartalma, és a mecénási támogatás összegét lehessen átutalással is fizetni. Néhány ember már lehetőséget kapott erre. Aki szeretné, a következő keretek között tudja igénybe venni ezt a lehetőséget: A TEMPT Princess Kft. (Erzsébet királyné emlékére alapított, a kutatásaimnak és előadásaimnak ezzel adtunk jogilag formális keretet) bankszámlaszámára lehet átutalni az összeget, amelyről minden esetben számla érkezik (a királynéval kapcsolatos tevékenység – virtuális előadás). Az átutalt összeg beérkezése után küldjük a tartalmakat.

Email: barbara.kali.rozmis@temptprincess.hu

Ha nem a Patreonon, hanem emailen keresztül szeretné megkapni: Egy színházjegy áráért (2400 Ft) küldöm át a havi exkluzív tartalmat: pdf-ben az írásokat, a vidókhoz a privát linkeket, valamint a hanganyag meghallgatásához szintén privát linket. Várható havi tartalmak: 2 db videó (min. 15 perces videók); havi 6 poszt/cikk képekkel; előadásom hanganyaga podcast vagy videó.

Aki egyéni összeggel szeretné támogatni a kutatói munkámat (erre is érkezett két felajánlás), azt is nagyon köszönöm, nem számítottam rá. 😊 Ez esetben korábbi exkluzív tartalmaimhoz is hozzáférést biztosítok.

FONTOS: Mivel minden munkámat sorban hivatalos jogvédelem alá helyeztetem, ez esetben is kérek mindenkit, ezeket az exkluzív tartalmakat ne ossza meg és ne küldje tovább, és csak az engedélyemmel használja fel. Pont emiatt hoztam létre ezt az új fórumot. Nem szeretném, hogy a saját tartalmaim mások neve alatt keringjenek a neten. Köszönöm a megértést, további információk a privát fórumon (vagy emailben).