EXKLUZÍV

Káli-Rozmis Barbara, ERZSÉBET KIRÁLYNÉ EXKLUZÍV

 

Fotó: Széchenyi Márk

Hálásan köszönöm mindazoknak, akik valamilyen formában támogatni szeretnék az Erzsébet királynéval és családjával kapcsolatos munkámat. Mecénási “előfizetéssel” hozzáférhető csatornám neve: Patreon * Segítség a magyar nyelvű regisztrációhoz: ITT

A befolyt összeget az Erzsébet királyné kutatásaimra fordítom, többek között, például képeket vásárolok belőle, amelyeket publikálhatok: Az Erzsébet Királyné és a magyarok című könyvembe is szereztem  be így eddig még nem közölt érdekességeket.

A támogatást más módokon is megteheti:

  • Emailt küld a barbara.kali.rozmis@tumag.hu emailcímre. A levélben kérem jelezze, hogy egyszeri vagy rendszeres támogatással szeretne-e hozzájárulni a munkásságomhoz. Válaszul elküldjük a TEMPT Princess Kft. bankszámlaszámát, és az utalást követően emailen küldjük a megbeszélt exkluzív tartalmakat.
  • PayPalon is utalhat. Azonosító: azigazisisi@gmail.com (Kérem, erre az emailcímre ne írjon, ez csak a PayPalhoz tartozik!)

Patreon mecénási csomag tartalmát emailben is megkaphatja, havi 3000 forint támogatói díj átutalásával:

Az “Arany” mecénási csomag havi tartalma: Erzsébet királynéról és a családjáról, valamint környezetéről, kortársairól és az adott korszakról olvashat írásokat, cikkeimet, nézheti meg a privát vidóimat. Betekintést nyerhet néhány új kutatásomba és a munkámmal kapcsolatos érdekességekbe. 6-10 poszt havonta. A támogatásokért havonta-kéthavonta kisorsolok a mecénások között meglepetéseket (ékszereket, képeslapokat, hűtőmágneseket).

A Patreon csatornámat 2020 novembere óta működtetem. Az összes, azóta megjelent tartalomhoz az “Imperial – All access Patron” csomaggal tud hozzáférni, vagy egy megbeszélt támogatói díj egyösszegben történő megfizetése után.

További információ: barbara.kali.rozmis@tumag.hu

 

2022 karácsonyán

Ezúton is szeretném megköszönni Mecénásaimnak a folyamatos havi támogatásokat!?

A 2022-ben befolyt támogatói díjakból képjogot és képet vásároltam (amennyiben szükséges volt), több vászonképet készíttettem – amelyekből kettő giclee print nyomat – az előadásainkhoz és a videókhoz, valamint új képeslapokat (1000 db). Az utóbbi egy évben kétszeresére növekedett nyomdai költségek miatt mindez jelentős összeget tesz ki.?
Hálásan köszönöm, hogy ennyien támogatjátok már a munkámat, és vannak, akik évek óta! ?

Köszönöm a támogatást Szűcs Szabolcsnak, Szatmári Beátának, Tímeának, Dorottyának, Máriának, Erzsébetnek, Borkának, Julinak, Tamásnak, és a többieknek, akik szeretnének névtelenek maradni. ?